(ВІДЕО) «Кожна збита ворожа ціль – це врятовані життя українців»: морські прикордонники отримали нагороди від Президента України Володимира Зеленського

НАЗАД
19 сiчня 2024 14:44

Державна прикордонна служба України ефективно захищає український кордон і є невід’ємною складовою Сил оборони України.

Державні й відомчі нагороди захисникам морських кордонів України вручив заступник Голови Держприкордонслужби Вадим Ченчик.

За вагомий внесок у справу охорони державного кордону України, мужність, високий професіоналізм, вірність військовій присязі морських прикордонників нагороджено відзнаками Президента України – медалями «Захиснику Вітчизни» та відомчими нагрудними знаками «За мужність в охороні державного кордону України».

«Нагороду я отримав за збиття ворожого безпілотника Але це командна робота, адже важко одному і виявити ціль, і знищити її. Це злагоджена робота всього екіпажу. Кожна збита ворожа ракета, шахед – це врятовані життя, військова й цивільна інфраструктура України. Така наша робота», - говорить морський прикордонник на псевдо «Фара».

 «Я відчуваю задоволення від своєї роботи, тому що бачу наскільки наша служба має віддачу не лише для екіпажу, а і для наших кордонів, для наших сімей, рідних, близьких, і саме головне усвідомлення – наша робота – вона захищає українців!», - ділиться враженнями від своєї служби захисник морських кордонів Євген.

Заступник очільника прикордонного відомства подякував прикордонникам за зразкову службу та самовідданість, побажав захисникам міцного здоров’я, мужності і якнайшвидшого досягнення нашої спільної мети – Перемоги над ворогом!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси